Ne kuadër të samitit “Turkiye World Trade Bridge 2012” të organizuar nga Tuskon, ACITAD po përgatitet të marrë pjesë me një delegacion nga bizneset shqiptare. Samiti, i cili zhvillohet për sektorët e tekstilit, lëkure dhe makinerive që kanë të bëjnë me këta sektorë, do të zhvillohet në datat 27-29 Nëntor 2012 dhe do të konsistojë në një panair ku do të ekspozojnë 160 kompani turke si dhe në 20.000 takime B2B midis 1500 kompanive turke dhe 1000 pjesëmarrës nga 130 vende të ndryshme të botës.

Për detaje më të hollësishme, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni.

Klikoni ketu për broshurën e TWTB2012

 • Lajme të tjera

  Oct 06
  Takimi mbarëkombetar i biznesit 2 Kemi kenaqesine t’ju njoftojme se me date 28 tetor ACITAD do te organizoje edicionin e dyte te eventit “Takimi Mbarëkombetar (...)

  » Read more

  Sep 15
  Balkan Energy Finance Forum 2015 The 8th annual Southeast Europe Energy event will unite key players from across the Energy industry, from both private and public sectors, (...)

  » Read more

  Dec 02
  Seminari “Përdorimi i praktikave globale të biznesit dhe teknologjisë në përmirësimin e organizatës tuaj’’ ACITAD, IPPM dhe Epoka University ju ftojnë në seminarin “Përdorimi i praktikave globale të biznesit dhe teknologjisë në përmirësimin e (...)

  » Read more

 • Eventet