TWTB 2013 - CONSTRUCTION-1

Turqia është një realitet ekonomik në  rritje konstante duke operuar në një treg i cili ka njohur zhvillime të  konsiderueshme përsa i përket teknologjisë , cilësisë dhe inovacionit.

Në kuadër të  samitit “Turkiye World Trade Bridge 2013” i organizuar nga Tuskon, ACITAD – Albanian Chamber of International Trade and Development do të  marrë  pjesë në këtë eveniment me një përfaqësi biznesesh shqiptare. Samiti, i cili do të  fokusohet në  sektorët e ndërtimit, projektimit, mobilerisë dhe makinerive për ndërtimin dhe mobilerinë, do të zhvillohet në datat 19-20 qershor 2013 dhe do të konsistojë në një panair ku do të ekspozojnë  produktet dhe aktivitetet e tyre rreth150 kompani turke, si dhe në 25.000 takime bilaterale midis 1500 kompanive turke dhe 1000 pjesëmarrësve nga 135 vende të ndryshme të botës.

Ky event organizohet me qëllim rritjen e eksporteve si dhe promovimin e kompanive turke të cilat operojnë në sektorët e sipërpërmendur. Klikoni këtu për broshurën e aktivitetit. 

 • Lajme të tjera

  Oct 06
  Takimi mbarëkombetar i biznesit 2 Kemi kenaqesine t’ju njoftojme se me date 28 tetor ACITAD do te organizoje edicionin e dyte te eventit “Takimi Mbarëkombetar (...)

  » Read more

  Sep 15
  Balkan Energy Finance Forum 2015 The 8th annual Southeast Europe Energy event will unite key players from across the Energy industry, from both private and public sectors, (...)

  » Read more

  Dec 02
  Seminari “Përdorimi i praktikave globale të biznesit dhe teknologjisë në përmirësimin e organizatës tuaj’’ ACITAD, IPPM dhe Epoka University ju ftojnë në seminarin “Përdorimi i praktikave globale të biznesit dhe teknologjisë në përmirësimin e (...)

  » Read more

 • Eventet