Në vijim të organizimeve të zhvilluara nga ACITAD (Albanian Chamber of International Trade and Development) me qëllim pasurimin e njohurive dhe metodave për të qenë sa më të suksesshëm në veprimtarite e biznesit, njoftohen të gjithë anëtarët se janë të ftuar në seminarin e radhës me drejtimin e z.Redon Skikuli/ Menaxher i Përgjithshëm i 1UP.

Tema e seminarit do të jetë:

Roli dhe elementët e marketingut në krijimin e identitetit të një kompanie biznesi.”

Ne seminar do të trajtohen cështje si më poshtë:

 Pjesa 1:

1.Krijimi i një brandi

2.Komunikimi

3.Promocioni dhe format e ndryshme të tij

4.Segmentizimi i tregut, etj.

Pjesa 2: Analizë e tregut të marketingut në Shqipëri

 

Vendi dhe data e takimit:

Universiteti Epoka, Rinas/Tiranë

Salla e Konferencave

E shtunë 15 dhjetor 2012

Ora 10:30

 

P.S. Lutemi të konfirmoni pjesëmarrjen Tuaj ose të përfaqësuesve.

 • Lajme të tjera

  Oct 06
  Takimi mbarëkombetar i biznesit 2 Kemi kenaqesine t’ju njoftojme se me date 28 tetor ACITAD do te organizoje edicionin e dyte te eventit “Takimi Mbarëkombetar (...)

  » Read more

  Sep 15
  Balkan Energy Finance Forum 2015 The 8th annual Southeast Europe Energy event will unite key players from across the Energy industry, from both private and public sectors, (...)

  » Read more

  Dec 02
  Seminari “Përdorimi i praktikave globale të biznesit dhe teknologjisë në përmirësimin e organizatës tuaj’’ ACITAD, IPPM dhe Epoka University ju ftojnë në seminarin “Përdorimi i praktikave globale të biznesit dhe teknologjisë në përmirësimin e (...)

  » Read more

 • Eventet