ACITAD ( Albanian Chamber of International Trade and Develpment) organizon me datë 30 maj 2013, ora 15:00 në ambientet e Universitetit Bedër, Salla e Senatit, seminarin me temë “Rëndësia e komunikimit në organizatë” me referues z.Skender Brucaj.

 Ky seminar ka si synim të tij pasqyrimin e rëndësisë  që ka komunikimi efektiv në organizatë , si dhe paraqitjen e mënyrave më rezultative për përdorimin e mjeteve të komunikimit,mjete të cilat synojnë zhvillimin e aftësive komunikuese mes anëtarëve të organizatës .Komunikimi efektiv në organizatë është një nga faktorët kryesorë që ndikon në përkatësinë institucionale dhe në rritjen e performancës së përgjithshme  të stafit.

Z. Brucaj,referues i seminarit, është diplomuar në fushën e psikologjisë pranë Universitetit të Bosforit/Turqi gjithashtu i specializuar për sjelljet organizative dhe psikologjinë e punës. Ndërkohe ai ndjek  programin e doktoraturës në fushën e menaxhimit të cilësisë totale. Ai ka punuar si konsulent dhe drejtor ekzekutiv në disa organizata jo qeveritare  brenda dhe jashtë Shqipërisë. Aktualisht mban pozicionin e drejtorit tek “Qendra  për edukim të vazhduar dhe formim profesional”, pranë Universitetit Bedër.

 • Lajme të tjera

  Mar 24
  Eventi “Integrimi i biznesit shqiptar në BE” Me datë 26 mars 2014, ora 18:00 në ambientet e Sheraton Hotel, do të zhvillohet eventi ‘’Integrimi i biznesit shqiptar në (...)

  » Read more

  Nov 13
  Edicioni i 19˚ i Turkiye World Trade Bridge – Ushqimore, Agrikulturë dhe PKG Në kuadër të  samitit të 19˚ “Turkiye World Trade Bridge 2013” i organizuar nga Konfederata e Industrialistëve të Turqisë – Tuskon, ACITAD – (...)

  » Read more

  Oct 14
  Seminari ”Krimi financiar dhe elektronik” ACITAD organizon seminarin me teme ”Krimi financiar dhe elektronik. Format e shfaqjes dhe masat parandaluese qe duhet  te ndermarrin kompanite e (...)

  » Read more

 • Eventet