ACITAD ( Albanian Chamber of International Trade and Development) fton të gjithë anëtarët e interesuar në seminarin informues mbi njohjen, rëndësinë, procedimin për marrjen e certifikatës ndërkombëtare të cilësisë së prodhimeve HACCP.
Prezantuese e seminarit do të jetë znj.Frida Duka (Kompania Rina Services).
Tema e seminarit: ” HACCP , rëndësia, kuptimi dhe implementimi në një kompani”
Vendi:                    Kompleksi “Turgut Ozal“, Qyteti i nxënësve, Rruga; Karl Gega
Data:                      24 janar 2013,e Enjte,
Ora:                       10:00-12:00
 • Lajme të tjera

  Oct 06
  Takimi mbarëkombetar i biznesit 2 Kemi kenaqesine t’ju njoftojme se me date 28 tetor ACITAD do te organizoje edicionin e dyte te eventit “Takimi Mbarëkombetar (...)

  » Read more

  Sep 15
  Balkan Energy Finance Forum 2015 The 8th annual Southeast Europe Energy event will unite key players from across the Energy industry, from both private and public sectors, (...)

  » Read more

  Dec 02
  Seminari “Përdorimi i praktikave globale të biznesit dhe teknologjisë në përmirësimin e organizatës tuaj’’ ACITAD, IPPM dhe Epoka University ju ftojnë në seminarin “Përdorimi i praktikave globale të biznesit dhe teknologjisë në përmirësimin e (...)

  » Read more

 • Eventet