• Sipermarrjet boshnjake takime biznesi ne Tirane

  Ne date 20 Nentor, 2015, Banka e Bashkuar e Shqiperise (UBA Bank) ne bashkepunim me BBI Bussiness Club, dhe me (...)
 • Takimi Mbarëkombëtar i Biznesit 2

  Dhoma Shqiptare e Tregtisë Ndërkombëtare dhe Zhvillimit (ACITAD) organizoi në Tiranë “Takimin Mbarëkombëtar të Biznesit”, ku kanë marrë pjesë biznese (...)
 • Seminari “Përdorimi i praktikave globale të biznesit dhe teknologjisë në përmirësimin e organizatës tuaj”

  ACITAD në bashkëpunim me IPPM (Instituti për Politikat Publike dhe Mirëqeverisjen) dhe Universitetin Epoka, organizoi seminarin me temë: “Përdorimi i (...)
 • Marrëveshje bashkëpunimi ACITAD-IPPM

  Me datë 12.11.2014 u arrit një marrëveshje bashkëpunimi midis ACITAD dhe IPPM-së në fushat e interesave të ndryshme reciproke e (...)
 • Inagurimi i fabrikës së përpunimit të qumështit NZI2

  Anëtarët e ACITAD (Dhoma Shqiptare e Tregtisë Ndërkombëtare dhe Zhvillimit) kërkojnë dhe punojnë në mënyrë të vazhdueshme në përmirësimin e (...)
 • Takimi mbarëkombëtar i biznesit

  Dhoma Shqiptare e Tregtisë Ndërkombëtare dhe Zhvillimit (ACITAD) , në vazhdimësinë e projekteve të saj për të përfaqësuar biznesin dhe (...)
 • Samiti për sektorin automotive TWTB Konya

  Samiti mbi pjesët e këmbimit dhe makinat i zhvilluar në Konya/Turqi në datat 20-21 maj 2014 mblodhi kompani dhe biznesmenë (...)
 • Zhvillohet konferenca me temë “Marrëdhëniet ekonomike Indonezi-Shqipëri”

  Dhoma Shqiptare e Tregtisë Ndërkombëtare dhe Zhvillimit (ACITAD) në bashkëpunim me Universitetin Hëna e Plotë (Bedër) dhe Ambasadën e Indonezisë (...)
 • ACITAD organizoi eventin “Integrimi i biznesit shqiptar në BE”

  Tiranë, 26 mars 2014 – ACITAD ( Albanian Chamber of International Trade and Development) organizoi mbrëmjen gala me pjesëmarrjen e (...)
 • ACITAD organizoi Forumin e biznesit “Shqipëria dhe investimet e huaja”

  Me datë 23 mars 2014, në ambientet e Hotel Tirana International, ACITAD (Albanian Chamber of International Trade and Development) në (...)
 • ACITAD zhvillon një takim pune me kreun e ekzekutivit

  Bordi drejtues dhe një përfaqësi anëtarësh të ACITAD (Albanian Chamber of International Trade and Development ) organizuan një mëngjes pune (...)
 • Vizitë në disa kompani anëtare të ACITAD

  ACITAD (Albanian Chamber of International Trade and Development) së bashku me z.Blendi Klosi, z.Musa Ulqini dhe z.Gentian Bejko, deputetë në (...)
 • “Ndryshimet në legjislacionin tatimor dhe paketa fiskale 2014”

  Dhoma Shqiptare e Tregtisë dhe Zhvillimit Ndërkombëtar (ACITAD), organizoi seminarin me temë ”Ndryshimet në legjislacionin tatimor 2013 dhe paketa fiskale (...)
 • Shqipëria, aktualiteti ekonomik dhe investimet e huaja

  ACITAD zhvilloi të martën me datë 17 dhjetor seminarin e radhës me temë: “Shqipëria, aktualiteti ekonomik dhe investimet e huaja”. Referues (...)
 • ACITAD nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin EPOKA

  Dhoma Shqiptare e Tregtisë dhe Zhvillimit Ndërkombëtar (ACITAD), ka nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit me Universitetit Epoka. Kjo marrëveshje u nënshkrua (...)
 • Edicioni i 19˚ i Turkiye World Trade Bridge – Ushqimore, Agrikulturë dhe PKG

  Në datat 25-26 nëntor 2013 në kuadër të  samitit të 19˚ “Turkiye World Trade Bridge 2013” i organizuar nga Konfederata (...)
 • Rritja e investimeve të huaja në Shqipëri

  ACITAD-Dhoma Shqiptare e Tregtisë Ndërkombëtare dhe Zhvillimit në punën e saj të vazhdueshme për të qenë sa më pranë zhvillimeve (...)
 • Seminari ”Krimi financiar dhe elektronik”

  Dhoma Shqiptare e Tregtisë Ndërkombëtare dhe Zhvillimit (ACITAD), me datë 26.10.2013 zhvilloi seminarin me temë ”Krimi financiar dhe elektronik. Format (...)
 • Turkey World Trade Bridge 2013 – Ndërtim & Mobileri

  ACITAD mori pjesë në samitin botëror të tregtisë Turkey World Trade Bridge, të organizuar nga TUSKON – Turkey Confederation of (...)
 • Seminari “Rëndësia e komunikimit në organizatë”

  ACITAD organizon seminarin “Rëndësia e komunikimit në organizatë”, qëllimi i së cilës është vënia në dukje e rëndësisë që ka (...)
 • Konferenca mbi Inovacionin NAPEC

  Më datë 22 Prill 2013, NAPEC – North American Professionals and Entrepreneurs Council, në bashkëpunim me Federation of Balkan American Associations, BALKANSIAD (...)
 • Seminari “Mbi prokurimet publike”

  Me datë 13 prill 2013 ora 11:00 ACITAD zhvilloi seminarin me temë “Mbi prokurimet publike”  me referues z. Blenard Durmishi. (...)
 • Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme të ACITAD

  Datë 30 mars 2013 ora 10:00 në sallën Dea të Hotel Mondial/Tiranë, u zhvillua mbledhja e parë e Asamblesë së (...)
 • Seminar për fushat e sportit me bar sintetik dhe zgjidhjet për ndërtesat

  Me datë 26 Mars 2013, e martë, në orën 10:00-15:00 pranë Hotel “Continental” Vorë, u organizua seminari i cili kishte (...)
 • ACITAD feston 1-vjetorin e themelimit

  Më date 22 Shkurt 2013, në mjediset e Hotel Sheraton, Dhoma Shqiptare e Tregtisë Ndërkombëtare dhe Zhvillimit – ACITAD ka (...)
 • Seminari ”HACCP , rëndësia, kuptimi dhe implementimi në një kompani”.

  Me datë 24 janar 2013, ACITAD  – Albanian Chamber of International Trade and Development – me bashkëpunimin  e ”Bereqet” sh.p.k, (...)
 • Seminari “Sistemi Bankar në Shqipëri”

  Në ambientet e  zyrave të ACITAD (Albanian Chamber of International Trade and Development), datë 23.01.2013,  ishte i ftuar z. Hikmet (...)
 • Seminari “Roli dhe elementët e marketingut në krijimin e identitetit të një kompanie biznesi”

  Me datë 15 dhjetor 2012, në vijim të organizimeve të zhvilluara nga ACITAD (Albanian Chamber of International Trade and Development) (...)
 • Pjesëmarrje në Workshop-in “Perspektiva dhe mundësi bashkëpunimi për sipërmarrjet italiane ne sektorët Mjedis, Energji, Infarstrukturë”

  Me datë 10-11 tetor 2012, pranë ambjenteve të Hotel Rogner, përfaqësues të ACITAD si dhe disa prej anëtarëve te saj, (...)
 • Seminari “Kontabiliteti,Financa dhe Ndryshimet në Legjislacionin Tatimor për vitin 2012″

  Më datë 17 Korrik 2012, pranë ambjenteve të ACITAD – Albanian Chamber of International Trade and Development – u mbajt (...)
 • TWTB2012 – Ndërtim, Materiale ndërtimi, Mobileri, Tekstil shtëpiak

  Me datë 5-7 Qershor 2012, në Stamboll, Turqi, Konfederata Turke e Biznesmenëve dhe Industrialistëve  TUSKON organizoi samitin Turkey World Trade (...)
 • Seminari “Leadership Development Workshop”

  Me date 12-13 Maj 2012, prane salles se konferencave te Kompleksit “Turgut Ozal”, ACITAD  organizoi seminar/workshop-in me teme “Leadership Development (...)