Në kuadër të  samitit të 19˚ “Turkiye World Trade Bridge 2013” i organizuar nga Konfederata e Industrialistëve të Turqisë – Tuskon, ACITAD – Albanian Chamber of International Trade and Development do të  marrë  pjesë në këtë eveniment me një përfaqësi biznesesh shqiptare. Samiti, i cili do të  fokusohet në  sektorët e ushqimit, agrikulturës dhe produkteve të konsumit të gjërë do të zhvillohet në datat 25-26 nëntor 2013 dhe do të konsistojë në një panair ku do të ekspozojnë  produktet dhe aktivitetet e tyre rreth120 kompani turke, si dhe në 15.000 takime bilaterale midis 1000 kompanive turke dhe 800 pjesëmarrësve nga 130 vende të ndryshme të botës.

Ky event organizohet me qëllim rritjen e eksporteve si dhe promovimin e kompanive turke të cilat operojnë në sektorët e sipërpërmendur. Klikoni këtu për broshurën e aktivitetit. 

 • Lajme të tjera

  Oct 06
  Takimi mbarëkombetar i biznesit 2 Kemi kenaqesine t’ju njoftojme se me date 28 tetor ACITAD do te organizoje edicionin e dyte te eventit “Takimi Mbarëkombetar (...)

  » Read more

  Sep 15
  Balkan Energy Finance Forum 2015 The 8th annual Southeast Europe Energy event will unite key players from across the Energy industry, from both private and public sectors, (...)

  » Read more

  Dec 02
  Seminari “Përdorimi i praktikave globale të biznesit dhe teknologjisë në përmirësimin e organizatës tuaj’’ ACITAD, IPPM dhe Epoka University ju ftojnë në seminarin “Përdorimi i praktikave globale të biznesit dhe teknologjisë në përmirësimin e (...)

  » Read more

 • Eventet