Mirësevini në Dhoma Shqiptare e Tregtisë Ndërkombëtare dhe Zhvillimit

Dhoma Shqiptare e Tregtisë Ndërkombëtare dhe Zhvillimit – ACITAD është themeluar në Tiranë  në shkurt të vitit 2012 duke pasur si qëllim krijimin e elitës së biznesit shqiptar dhe forcimin e raportit të shtresës së biznesit me shoqërinë dhe vlerat e saj. Vizioni i shoqatës do të jetë jehona e biznesmenëve dhe sipërmarrësve shqiptarë brenda dhe jashtë Shqipërisë si dhe prezantimi i tyre sa më dinjitoz në mbarë botën. Qëllimi i krijimit është zhvillimi i sinergjive positive në sektorët e ndryshëm të ekonomisë midis anëtarëve të shoqatës dhe promovimin e zhvillimit personal, profesional dhe social të anëtarëve të shoqatës dhe angazhimin e tyre në projekte kërkimore-zhvilluese duke i mbështetur ata në përputhje me legjislacionin drejt sektorëve strategjik. Mbetet prioritet i yni i rëndësishëm ndjenja e solidaritetit dhe përgjegjësive sociale në rishpërndarjen e benefiteve të elitës së biznesit në mbarë shoqërinë tonë. Mbështesim krijimin e një kulture positive të ndihmës së ndërsjelltë midis anëtarëve si dhe angazhimin e tyre në promovimin e vlerave të shoqërisë.


Eventet e fundit

 • Të reja

  Oct 06
  Takimi mbarëkombetar i biznesit 2 Kemi kenaqesine t’ju njoftojme se me date 28 tetor ACITAD do te organizoje edicionin e dyte te eventit “Takimi Mbarëkombetar (...)

  » Read more

  Sep 15
  Balkan Energy Finance Forum 2015 The 8th annual Southeast Europe Energy event will unite key players from across the Energy industry, from both private and public sectors, (...)

  » Read more • Lajme

  Shqipëri-Mal i Zi, nisin projektet e bashkëpunimit

  Risitë dhe përdorimi i produkteve Vileda Proffesional’

  280 subjekte të gjobitura gjatë kontrolleve për naftën

  Gjiknuri në Qipro për bashkëpunime në fushën e energjitikës dhe gazit

  Genti Sejko, Guvernatori i ri i Bankës së Shqipërisë ?

 • Eventet